مزایا و راهنمای خاک‌گیری فرش - الو قالیشویی

مزایا و راهنمای خاک‌گیری فرش


مزایا و راهنمای خاک‌گیری فرش

برای اینکه فرش شما همیشه نو و تمیز بماند، باید مرتب آن را خاک گیری کنید و لکه‌های روی آن را تمیز کنید. خاک گیری فرش روش‌های خاصی دارد که با توجه به نوع بافت فرش و جنس الیاف آن، باید با دقت این کار را انجام داد. در این مطلب در مورد خاک‌گیری فرش و مزایای آن خواهیم گفت.

روش‌های خاک گیری فرش

احتمالا تصویر خاک‌گیری فرش در زمان قدیم در ذهن شما وجود دارد. پیش از این برای خاک گیری فرش، آن را از دیواری آویزان می کردند و با یک چوب جارو به آن می‌کوبیدند تا خاک‌های آن جدا شود. اما در زندگی امروزی جایی برای این کار وجود ندارد. از طرف دیگر، این روزها فرش‌ها از جنس الیاف ظریفی مانند ابریشم هستند و اگر با چوب به آن‌ها کوبیده شود ممکن است باعث پارگی یا آسیب به فرش شود.

به همین دلیل این روزها برای خاک گیری فرش از جارو استفاده می‌کنیم. جارو برقی وسیله‌ای خوب برای خاک گیری فرش است. برای این کار باید بر اساس خواب فرش آن را جارو کرد. این کار را باید مرتب انجام داد تا خاک در لابه لای تار و پود فرش باقی نماند.

راه های ثبت سفارش در تهران

سفارش آنلاین و دریافت تخفیف ویژه

۰۲۱۱۷۶۲

۰۲۱۲۲۲۲۵۳۱۴

۰۲۱۴۴۴۰۳۴۱۱

۲۰ خط ویژه در سراسر تهران، تماس فوری با لمس شماره

چرا باید فرش را خاک گیری کرد؟

همان‌طور که گفتیم برای تمیز نگه داشتن فرش، خاک گیری آن الزامی است. حشرات ریز و ذرات گرد و غبار در لابه‌لای بافت فرش جا خوش می‌کنند. این موارد علاوه بر کثیف کردن فرش، می‌توانند به مرور زمان باعث خوردگی بافت فرش شوند. از طرف دیگر وجود این ذرات در داخل فرش، می‌تواند ایجاد بیماری‌های تنفسی و پوستی هم بکند.

مزایا و راهنمای خاک‌گیری فرش - الو قالیشویی
مزایا و راهنمای خاک‌گیری فرش

مزایای خاک گیری فرش

مهم‌ترین مزیت خاک‌گیری فرش، تمیز شدن آن است. فرش به مرور زمان فرسوده می‌شود. اما اگر با روش درست آن را تمیز کنیم، ظاهر خوبش تا سال‌ها تغییری نمی‌کند. خاک‌گیری فرش دوام آن را زیاد می‌کند. چون خاک زیاد به مرور تار و پود فرش را می‌پوساند و در نتیجه عمر فرش شما کم می‌شود. اگر تصمیم به شستن فرش دارید باید قبل از شستشو، چه با آب چه با شامپو فرش،‌حتما خاک آن را بگیرید تا فرش چرک نشود.

نکته آخر

در خانه شما با کمک تکاندن یا جارو برقی می‌توانید فرش را خاک گیری کنید. اما در کارگاه‌های قالی‌بافی، از دستگاه‌های خاصی برای خاک گیری فرش استفاده می‌کنند. این دستگاه‌ها قدرت مناسبی را با توجه به متریال فرش به آن وارد کرده و با مکنده‌های مناسبی که دارند، خاک درون فرش را از آن جدا می کنند.

در بعضی از کارگاه‌ها با استفاده از دستگاه‌هایی که هوای فشرده را روی فرش حرکت می‌دهد گرد و غبار و خاک آن را می‌گیرند. یک دستگاه دیگر هم در بعضی قالیشویی‌ها وجود دارد که به حالت استوانه‌ای است و فرش در داخل آن وارد شده و خاک‌گیری می‌شود. پس اگر به هر دلیلی شرایط خاک‌گیری فرش در خانه را ندارید، می‌توانید آن را به کارگاه‌های قالیشویی بسپارید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *