از آنجا که بسیاری از خانهها یا حتی فضاهای اداری با موکت پوشیده میشوند، اطلاع از نحوه صحیح و اصولی آنها اهمیت بیشتری دارد. موکت نوعی کفپوش پرکاربرد است که ممکن است نیاز باشد فضای بزرگی از خانه را با آن بپوشانیم. در این شرایط شستشوی آن سخت و پردردسر خواهد شد. اما ما سعی میکنیم روشهای شستشوی موکت در خانه را به شما ارائه کنیم تا بتوانید به سادهترین راه ممکن موکتهای خود را در زمان های لازم کاملا تمیز کنید.
روشهای شستشوی موکت در خانه
برای شستشوی موکت در خانه ابتدا باید مشخص کنید که میزان کثیفی موکت شما در چه حدی است. اگر کل سطح موکت کثیف باشد، درحدی که حتی بهنظر تیرهتر شده است، بهتر است از روشهای مکانیزه و با دستگاههای مخصوص شتشو اینکار انجام شود. اما اگر در حد لکههای بزرگ و کوچک است و غیر از بخشهایی که لکههایی ایجاد شده،باقی قسمتها تمیزند، میتوانید از روشهای دستی کمک بگیرید.
روشهای مکانیزه شستشوی موکت در خانه
روشهای مکانیزه شستشوی موکت در خانه شامل استفاده از چند دستگاه مختلف میشود که باتوجه به بفت موکت شما،پرزهای آن، میزان کثیفی و ابعادش یکی از این روشها پیشنهاد میشود.
- بخارشویی موکت توسط دستگاه مخصوص
- شستشو توسط پولیشر و جاروبرقی صنعتی
- شستشو توسط دستگاه موکتشور مخصوص (دارای اسپری و مکنده مخصوص)
- شتشو توسط دستگاه موکتشور برسی
راه های ثبت سفارش در تهران
سفارش آنلاین و دریافت تخفیف ویژه
۲۰ خط ویژه در سراسر تهران، تماس فوری با لمس شماره
لازم بهذکر است که شستشوی موکت توسط این دستگاهها، کاملا در خانه انجام میشود و نیاز به جابجایی موکتها و جمع کردن و پهن کردن مجددشان نیست. بنابراین مزیت عدم نیاز به هزینه حمل و نقل و سرعت عمل بالا در کار را به دنبال دارند. در این روشها قالیشویی، از مواد شوینده و ضدعفونی کننده سازگار با موکت شما استفاده میکند تا درعین نظافت کامل موکت، مانع از پوسیدگی آن و آسیب رسیدن به الیافش شود. همچنین دستگاههای شوینده موکت در خانه، مکنده و خشککنهای مخصوص دارند تا موکت را بلافاصله پس از شستشو خشک کنند و مشکلی از این جهت نیز ایجاد نشود.
روشهای شستشوی دستی موکت در خانه
اما گاهی، موکتها نیاز به شستشوی کامل ندارند و تنها کافی است لکهگیری شوند. برای اینکار چند پیشنهاد وجود دارد که عبارتند از:
- استفاده از شامپو فرش
- استفاده از آبلیمو و ماست
- استفاده از جوش شیرین و سرکه
- استفاده از نمک و سرکه
اگر متوجه مقاومبودن لکهها شدید میتوانید به محلولهای بالا کمی پودر لباسشویی یا مایع ظرفشویی اضافه کنید. برخی از لکهها مانند لک چربی، قهوه، چای و … را باید حتما به کمک یک شوینده شیمیایی تمیز نمود.

شستشوی موکت در منزل
روشهای اصولی لکهگیری موکت
برای پاک کردن لکههای موکت، از یک اسفنج و جاروی برقی کمک بگیرید. اگر از نمک و جوش شیرین و سرکه استفاده میکنید، بهتر است ابتدا نمک یا جوش شیرین را روی لکه ریخته و سپس سرکه را اسپری کنید. درنهایت با جارو برقی روی لکه را تمیز کرده و اسفنج نمدار بکشید. اگر از شامپو فرش یا شوینده دیگری استفاده میکنید، دقت کنید که با الیاف موکت شما سازگار باشد. حتما بعد از استفاده از شویندههای شیمیایی با اسفنج نمدار آنها را از سطح موکت پاک کنید تا آسیبی به الیاف موکت وارد نشود. دقت کنید اگر از سرکه کمک میگیرید، حتما سرکه سفید باشد تا خود ایجاد لکه نکند.
بدون دیدگاه